<Macro: (,)>

Booking af lokaler og idrætsfaciliteter

Praktisk om fordeling af lokaler og idrætsfaciliteter

Har din forening eller aftenskole brug for et lokale, en fodboldbane, gymnastiksal eller andet, har I mulighed for at låne kommunale lokaler og få adgang til idrætsfaciliteterne i selvejende idrætshaller. 

Som godkendt forening eller aftenskole i Gribskov Kommune kan I få stillet lokaler og idrætsfaciliteter til rådighed til jeres aktiviteter, hvis Gribskov Kommune har egnede og ledige faciliteter til rådighed. Det er gratis for godkendte foreninger og aftenskoler, at benytte kommunens lokaler og idrætshaller.

Her på siden finder du guides til, hvordan du forespørger på og booker et lokale eller idrætsfacilitet.

 

Status lokalefordeling 2024/2025

Administrationen og Idrætsrådet arbejder i øjeblikket på fordelingen af lokaler, og foreningerne kan forvente at få svar midt maj 2024. 

 

Hjælp til booking

Guide til booking af lokaler og idrætsfaciliterer.

Guide til at se ledige tider.

Guide til aflysning af egen tid.

  

 

Praktisk information

  • Foreninger og aftenskoler kan søge om lån af lokaler for den kommende sæson i februar/marts.
  • Mail om procedure for sæsonforespørgsler udsendes, når tiden for planlægning af den nye sæson nærmer sig.
  • Når sæsonfordelingen er på plads, udbydes ledige tider til både enkelt- og serieudlån.
  • Hvis du aflyser/bliver forhindret i at benytte din bookede tid, skal du straks annullere den på aktivgribskov.dk. På den måde sikre vi, at lokalerne benyttes mest mulig. Hvis vi konstaterer, at reserverede lokaler og udendørs anlæg ikke benyttes, kan vi til enhver tid annullere en booking.
  • Hvis vi aflyser vil du får besked senest to uger før via e-mail. Vi kan blive nødt til at aflyse reserverede tider, hvis der skal afholdes stævne, i forbindelse med valghandlinger samt i forbindelse med vedligeholdelse og større reparationer.

 

Retningslinjer for fordeling og benyttelse af lokaler og udendørsanlæg i Gribskov Kommune

 

Kontaktoplysninger

Spørgsmål i forbindelse med til booking af kommunes lokaler og anlæg, kan ske på kultur-fritid@gribskov.dk eller telefon 72 49 60 00.